Corona virus

Beste klant,

In deze onzekere tijden willen we jou, als onze gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Wijnhuis Belgers omgaat met de situatie in Nederland.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze klanten voor alles. We nemen continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Daarom betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen ten strengste worden nageleefd.

Tegelijkertijd kun je nog steeds gewoon bij Wijnhuis Belgers winkelen of bestellen. Wijzelf zorgen ervoor dat je bestelling snel en netjes thuis afgeleverd wordt in de gemeente s-Hertogenbosch, zoals je dat van Wijnhuis Belgers gewend bent. Wel zorgen we daarbij voor zo min mogelijk menselijk contact en houden 1.5 meter afstand mocht er in huis iets afgeleverd moeten worden.

We hopen je daarmee zoveel mogelijk tot dienst te zijn. En uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele veranderingen.

Met vriendelijke groet,
Anton en Rikie Belgers

Houdt het hoofd koel en blijf gezond!                                                              naar aanbiedingen->

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bent u ouder dan 18?

U moet ouder dan 18 zijn om deze website te bezoeken.